Van Kempen en Co belastingadvies
Zakelijk en privé uw fiscale zaken op een rij?

Doeltreffend belastingadvies van Van Kempen en Co

Belastingadvies

met Van Kempen en Co

Als ondernemer heeft u te maken met veel soorten belastingen, zoals de inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting. Als u uw zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar heeft, profiteert u maximaal van uw bedrijfsresultaat.

Estate planning en testamenten

Wij helpen u bij het vinden van antwoorden op vragen als: wie krijgt mijn erfenis, wanneer kan ik met pensioen, hoeveel belasting wordt daarover betaald en hoe kan ik het vermogen in de familie houden? Graag maken wij met u een plan om te kijken hoe u het beste uw vermogen kan opbouwen, maar ook wat zijn de mogelijkheden om hier in de toekomst zo min mogelijk over af te rekenen. Hierbij zullen we rekening houden met uw persoonlijke situatie. Wij helpen u met een goed geplande toekomst en waarbij u of uw nabestaanden niet voor nare verrassingen komen te staan.

Begeleiding ontslag procedure

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken; het kan soms een moeilijk besluit zijn om een ontslag procedure aan te gaan, maar soms noodzakelijk gezien de dalende omzetten en daarmee samenhangende optimalisatie van personeelsuren. Hoe ga ik het mijn personeel vertellen? Wat zijn de mogelijkheden? Dit zijn punten waar wij u mee kunnen helpen. Wanneer dit bij u voordoet, zullen we samen met u om tafel gaan om tot de beste oplossing te komen. Daarbij kunnen we ook ondersteuning bieden bij het verwoorden naar het personeel.

Opstellen van overeenkomsten

Zijn de gemaakte afspraken ten aanzien van de huur van het bedrijfspand goed vastgelegd? Heeft u geld geleend of juist uitgeleend? Heeft u de gemaakte afspraken wel goed op papier staan?

Wij beoordelen, adviseren en ondersteunen bij het opstellen van diverse overeenkomsten, denk onder andere aan:
- Huurovereenkomst;
- Firma-overeenkomst;
- Geldleningsovereenkomst;
- Arbeidsovereenkomst;
- Pachtovereenkomst;
- Managementovereenkomst.

Van Kempen en Co vestiging Capelle aan den IJssel

Vestiging Capelle a/d IJssel

Postbus 5134, 2900 EC Capelle a/d IJssel
IJsdans 1, 2907 AZ Capelle a/d IJssel
010 - 458 85 33

MAIL ONS IN CAPELLE A/D IJSSEL
Van Kempen en Co vestiging Leusden

Vestiging Leusden

Postbus 206, 3830 AE Leusden
Speelkamp 22, 3831 PE Leusden
033 - 494 73 73

Mail ons in leusden

Van Kempen en Co is onderdeel van de Van Kempen Groep