Van Kempen en Co bedrijfsadvies
Meer grip op uw onderneming?

Bedrijfsadvies voor het sturen van uw onderneming

Bedrijfsadvies

van Van Kempen en Co

Als ondernemer bent u dagelijks met uw onderneming en mensen bezig klanten te helpen en de ondernemersdoelen te behalen. Deze heeft u meestal vastgelegd in een ondernemingsplan.
Hoe goed een plan ook is, de cijfers hebben altijd gelijk.

We helpen u dan ook graag bij het opstellen van financiële begrotingen als exploitatiebegroting, liquiditeitsprognose en rendementsberekening. Ter invulling van het plan, maar vooral ook als graadmeter en ‘monitor’ tijdens de bedrijfsuitvoering. Zit u met uw onderneming op het juiste spoor of moet er worden bijgestuurd.

Advies bedrijfsovername en bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging of de aan-/verkoop van een onderneming, komt veel kijken. Naast de strategische kwesties en bedrijfseconomische overwegingen zijn er ook fiscale en juridische gevolgen. probeer er daarom rekening mee te houden dat er soms jaren overheen kan gaan voor dat het meest optimale scenario kan worden uitgevoerd, wacht daarom niet te lang het nemen van de eerste stappen. 

Wij ondersteunen u graag bij de vele keuzes die u tijdens het proces tegenkomt. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u de nodige begeleiding bieden. Of het nu gaat om het verkoop klaar maken van uw onderneming, de fiscale afwikkeling, de financiering, de onderhandelingen of de integratie van twee bedrijven: we hebben vaker met het bijltje gehakt. Dat is ervaring waar u uw voordeel mee kunt doen.

Van Kempen en Co vestiging Capelle aan den IJssel

Vestiging Capelle a/d IJssel

Postbus 5134, 2900 EC Capelle a/d IJssel
IJsdans 1, 2907 AZ Capelle a/d IJssel
010 - 458 85 33

MAIL ONS IN CAPELLE A/D IJSSEL
Van Kempen en Co vestiging Leusden

Vestiging Leusden

Postbus 206, 3830 AE Leusden
Speelkamp 22, 3831 PE Leusden
033 - 494 73 73

Mail ons in leusden

Van Kempen en Co is onderdeel van de Van Kempen Groep