Zoekt u een accountant die meedenkt met uw onderneming?

Neem direct contact op met een van onze vestigingen

contact met kempen en co

Accountancy

met Van Kempen en Co

Om als ondernemer doeltreffend te ondernemen is het van belang te weten hoe de onderneming draait en om op basis van de juiste informatie de juiste investeringsbeslissingen te nemen, bieden wij als basiswerkzaamheden het volgende aan onze klanten aan:

  • Het voeren van de administratie (exclusief verkoopfacturen en betalingen);
  • Het voeren van de loonadministratie (exclusief betalingen);
  • Het opstellen van de jaarrekening (eventueel ook publicaties en notulen);

  • Verzorgen van een periodieke rapportages;
  • Het vooraf maken van een exploitatiebegroting voor het volgende jaar in overleg met uw als ondernemer en afgestemd de doelen van de onderneming.

Controle jaarrekening

Met de accountantscontrole van een jaarrekening wordt zekerheid verschaft over de getrouwheid ervan, zodat de ondernemingsleiding, aandeelhouders, banken, beleggers, crediteuren, subsidieverstrekkers, enzovoorts, de jaarrekening kunnen gebruiken voor hun beslissingen. Voor middelgrote en grote ondernemingen is een controle verklaring verplicht.

Van Kempen en Co heeft als kantoor een  AFM vergunning, waardoor wij deze wettelijk verplichte jaarrekening controles mogen uitvoeren.

Behalve jaarrekeningen controleren wij ook andere (financiële) rapportages waarin verantwoording over iets wordt afgelegd, bijvoorbeeld een verzekerd belang of een subsidieafrekening.

Periodieke rapportages

Met doeltreffend ondernemen wilt u zoveel mogelijk kansen benutten. Daarom is het belangrijk om niet alleen achteraf naar de prestaties van uw onderneming te kijken. 

Via periodieke rapportages en exploitatie- en liquiditeitsprognoses houden wij samen met u continu de vinger aan de pols, zodat u tijdig kunt bijsturen als dat nodig is.

Heeft u een klacht?

Van Kempen en Co hecht veel waarde aan tevreden relaties en wij werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Desondanks kan het gebeuren dat u toch een klacht heeft over onze medewerkers of onze dienstverlening.

Download hier onze klachtenregeling en klachtenformulier.

De Verordening Accountantsorganisaties (VAO) heeft een klokkenluidersregeling die waarborgt dat personen, van buiten de accountantsorganisatie en bij haar verbonden personen, zonder gevaar voor hun rechtspositie vermeende onregelmatigheden binnen of (mede) buiten de accountantsorganisatie aan de orde kunnen stellen. 

Download hier de klokkenluidersregeling. 

Van Kempen en Co vestiging Capelle aan den IJssel

Vestiging Capelle a/d IJssel

Postbus 5134, 2900 EC Capelle a/d IJssel
IJsdans 1, 2907 AZ Capelle a/d IJssel
010 - 458 85 33

MAIL ONS IN CAPELLE A/D IJSSEL
Van Kempen en Co vestiging Leusden

Vestiging Leusden

Postbus 206, 3830 AE Leusden
Speelkamp 22, 3831 PE Leusden
033 - 494 73 73

Mail ons in leusden

Van Kempen en Co is onderdeel van de Van Kempen Groep